AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin yaralandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin yaralandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin yaralandığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin yaralandığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek dişe diş savaşacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarında yara görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında yara izi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında makasla yaralanmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir