AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla yaralanmak

Kahve falında makasla yaralanmak

Kahve falında makasla yaralanmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, borçlarının kalmayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makasla yaralanmak gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında makasla yaralanmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal makas görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birisine makas vermek büyük sorunların yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık makas görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birini makasla öldürmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında makas tutmak derin bir nefes alacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında makası görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iyi halin geleceğine yorulur.

Kahve falında makas görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kazancını artıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir