AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarında yara görmek

Kahve falında kollarında yara görmek

Kahve falında kollarında yara görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında kollarında yara gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında kolunda derin yara görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarında yara görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda yara çıkmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kollarını yara görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kollarda yara görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir