AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek

Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek

Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun yara olduğunu gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında kolunda yaralar görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan yaralanmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kolunda derin yara görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarda yara görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek kısmetlerin azalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolda yaralar görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarını yara görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek yüceltileceği sözler duyacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir