AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini sigara içerken görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir