AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, halinin iyi olduğuna, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek zor durumlara düşeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içen kadın görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir