AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir