AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölmüş birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölmüş birini sigara içerken görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yaşananları unutturacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Kahve falında birinin sigara içtiğini görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını sigara içerken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek hayatın fal sahibine güleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir