AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek

Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek

Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sigara içerken gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içilmiş sigara görmek itibarının ve makamının artacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içeni görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içip atmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir