AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin göğsünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin göğsünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin göğsünü görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanıdık birinin göğsünü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsüne altın takmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalettir.

Kahve falında göğsünde süt olduğunu görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, helal kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gök gürlemesi duymak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökte kuran görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan gelmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünü emmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir