AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde süt olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde süt olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde süt olduğunu görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünde süt olduğunu gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında göğsü süt dolmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden süt vermek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir