AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürlemesi duymak

Kahve falında gök gürlemesi duymak

Kahve falında gök gürlemesi duymak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, beklediklerini duyacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök gürlemesi duymak gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında gök gürlemesi duymak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gök gürlemesi ve yağmur görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında gök gürlemesi görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür ses duymak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında gür saçlı olmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, hayatının iplerini eline alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürcistanuı görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Kahve falında gür akan su görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir