AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte kuran görmek

Kahve falında gökte kuran görmek

Kahve falında gökte kuran görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hasta ise iyileşeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında gökte kuran gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında gökte kuran görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, başarısının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök kapısı görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Kahve falında göğse yatmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak işlerinin duracağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsün sarktığını görmek şifaya kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğe çıkmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte bayrak görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir