AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, şansının geri döneceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek dertlerinin dermanını bulacağına, kişinin şansının artacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek ondan kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini öpmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir