AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek belki ölümler görüleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek öpmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığını öpmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir