AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini öpmek

Kahve falında tanıdık birini öpmek

Kahve falında tanıdık birini öpmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini öpmek gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek kişinin elindekilerinden de olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını öpmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir