AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık erkeği öpmek

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek öpmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, yoksulluğa delalettir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir