AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının elini öpmek

Kahve falında tanıdığının elini öpmek

Kahve falında tanıdığının elini öpmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek riske atılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, insanlar arasında yüceleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yaşama isteğinin artacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek kazancını katbekat arttıracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir