AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini öpmek

Kahve falında tanıdığı birini öpmek

Kahve falında tanıdığı birini öpmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, önün açılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Kahve falında tanıdık birini öpmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir