AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kötü günlerin geride kalacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini öpmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir