AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayır duaları alacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini tabutta gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek mutluluktan havalara uçulacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında askeri tabutta görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında tabutun başında ağlamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek çok zor duruma düşüleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir