AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun başında ağlamak

Kahve falında tabutun başında ağlamak

Kahve falında tabutun başında ağlamak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun başında ağlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında tabutun başında ağlamak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında ağlamak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün başında ağlamak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına ağlamak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işarettir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak yaklaşan güzel günlere, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir