AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek hasta ve üzgün olacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek itibarını zedeleyeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir