AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasını tabutta görmek

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek ticarette öne geçeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babasını tabutta gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek rütbesinin yükseleceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işarettir.

Kahve falında babanın tabutunu görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı tabutta görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ticaret hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek şan şöhret kazanacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına inanılır.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir