AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, işinin yoluna gireceğine, işlerin ters gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının tabutunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek kötü günler yaşanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı tabuta görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüp tabuta girmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir