AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini görmek övgü dolu sözler duyacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içip atmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bir şirketler zincirine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında başkasını sigara içtiğini görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir