AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek aile huzurunuzun bozulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını sarhoş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoşla evlenmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir