AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoşla evlenmek

Kahve falında sarhoşla evlenmek

Kahve falında sarhoşla evlenmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, rızkının da genişleyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarhoşla evlenmek gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında sarhoşla evlenmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş birini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında abisini sarhoş görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş komşu görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir