AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak yıkılacağına, üzüleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulur.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak başarılarının daim olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak yolunda giden hayatın bozulacağına, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir