AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babasını sarhoş görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanı sarhoş görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında babayı sarhoş görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sarhoş görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş baba görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir