AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek çok yıpranacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, başarıları ile tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve sarhoş gelmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir