AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sarhoş görmek

Kahve falında başkasını sarhoş görmek

Kahve falında başkasını sarhoş görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını sarhoş gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında sarhoş namaz kılmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş olmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoşlar görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işarettir.

Kahve falında sarhoş kovalamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş damat görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir