AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, hasta ise bakacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sarhoş gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, helal kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında içip sarhoş olmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet eder.

Kahve falında annemi sarhoş görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir