AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek herhangi zarara uğramayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek yüksek makamlara geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş olmamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini sarhoş görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir