AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, pişmanlığa, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek şansın açılacağına, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, rahat rahat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir