AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sorunların çabucak halledileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Kahve falında tanıdık erkek öpmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek çok üst mevkilere geleceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir