AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını öpmek

Kahve falında tanıdığını öpmek

Kahve falında tanıdığını öpmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, maddi açıdan ferahlamaya, maddi konularda kayıplar olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık erkek öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek iyilik görüleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığını öpmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir