AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadını öpmek

Kahve falında tanıdık kadını öpmek

Kahve falında tanıdık kadını öpmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek huzur ve kazanç getireceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, nefsine uyacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini öpmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir