AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, aradaki buzların eritileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir