AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak rızkının ve kazancının bol olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, belalı insanlara denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından bıçaklanmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir