AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, ortağından ayrılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birini ölmüş görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın biriyle sevgili olduğunu görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık ses duymak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir