AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, düşünmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık erkek çocuğu görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir