AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, birçok dertle muhatap olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek hayatının afiyette geçeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek ekonomik gücün çoğalacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir