AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, bereketli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak çalışmalarının artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı erkek görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir