AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından öpülmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinden tokat yemek helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir