AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek çok iyi yerlere geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, gözyaşlarının dineceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın kızı görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak onların güvenini sarsacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir