AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, rahatının da yerine geleceğine, geniş geniş yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir