AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın kızı görmek

Kahve falında tanıdığın kızı görmek

Kahve falında tanıdığın kızı görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının azalacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın kızı gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak büyük bir işe kavuşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, başarısının artacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek düşmanların önlerinin açılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek kısmet bolluğu yaşanacağına, para biriktirebileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir