AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek sevinç dolu haberler alacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, güç alacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak işlerinin artacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir