AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak başarılarının her geçen gün artacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir